З короткого представлення CAFFEGGIO вже стає зрозумілим, що тут можна спробувати не звичайну каву, а отримати особливі враження! Так, ми кавомани і маємо пристрасть до кави та поширення кавової культури! Ми постійно еволюціонуємо в розумінні кавової культури та щиро ділимось із нашими гостями своїми відкриттями! Ми віримо, що настане день, коли люди перестануть пити не смачну і не якісну каву тільки тому, що вона дешева. Люди будуть насолоджуватись цим дивним напоєм з радістю та гідністю.
Елітні зерна кави
В народі кажуть: "Дешева рибка - пагана юшка!" Експерементуючи із обсмаженням кавових зерен із різних регіонів походження, ми авторитетно заявляємо: неможливо приготувати смачну каву із не якісних кавових зерен. Саме тому в свій час ми прийняли рішення самостійно обсмажувати кавові зерна і відтоді приділяємо багато уваги відбору якісних зерен кави із авторитетних ферм, що мають давні традиції вирощування кавових плантацій.
Свіжообсмажена кава
Ми готуємо каву виключно із свіжообсмажених зерен кави! Чому це так важливо? Тому що за 45-60 днів від 50% до 90% ефірних масел, які відповідають за аромат і смак кави, або окислюються, або випаровуються. Можна провести аналогію із хлібом: як свіжоспечений хліб відрізняєтсья від лежалого, так аромат і смак свіжообсмаженої кави відрізняєтсья від кави, яка трохи полежала на складі та полицях магазинів. Саме тому ми рекомендуємо віддавати перевагу не якимсь "розкрученим брендам", а місцевим виробникам.
Подвійна закладка
На відміну від абсолютної більшості кав'ярень, які готують напої з 7-9г меленої кави, ми використовуємо подвійну закладку - 18г! Адже тоді аромат кави стає надзвичайно насиченим, а смак дуже виразним!
Гурман-меню
В наших кав'ярнях виділена окрема позиція - Гурман-меню. Для кавоманів і не тільки ми пропонуємо насолодитись ароматом і смаком, так званої, "спешиалті кави", тобто кави, яка не тільки вирощена в регіонах з унікальними умовами, але крім того вона ще й отримала оцінку експертів (їх ще називають "к'ю грейдерами") вище 80 балів! Кожних 3-4 тижня ми змінюємо сорт кави і, таким чином, даємо можливість кожному гостю подоружвати світом! До речі, детальну інформацію про походження та нотки смау вам залюбки надасть наш бариста!
Наші десерти та перекуси
Сьогодні для більшості наших закладів ми самі готуємо десерти та перекуси. Туж пристрасть, що ми маємо до кави, ми переносимо і на їжу. Тому поруч із класичними десератми, в нас з'явилась лінійка "корисної кондитерки" - це вироби без додавання білого цукру, яєць, борошна... Таким чином, навіть якщо Ви на дієті або у вас існують якісь обмеження в харчуванні, ми все рівно піклуємось про Вас!