Що таке Свіжообсмажена (фреш) кава?
Уявіть собі свіжоспечений хліб... Ароматна крихка скоринка... Теплий м'якуш, який тягнеться... Масло, яке тане на скибочці хліба... М-м-м-м... Апетитно? Так!
А тепере уявіть лежалий хліб. Слабкий запах. Твердувата текстура. Відрізняється?
Так само і зерна кави. Після термічної обробки в зернах запускаються біохімічні процеси, результатом яких стає зміни кольору зерен та прояв їх смако-ароматичних властивостей. Але... за 45-60 днів від дати обсмаження від 50% до 90% ефірних олій, які відповідають за аромат і смак кави перестають існувати (окислення, реакція із іншими сполуками).
Один із секретів поулярності кав'ярень CAFFEGGIO полягає в тому, що для приготування напоїв використовують виключно свіжообсмажені зерна кави.
І саме такі зерна Ви знайдете в кожній пачці кави під нашими торговими марками: Kultura Kavy, Tandem, CAFFEGGIO.